Inbraakbeveiliging

In Nederland wordt 175 keer per dag ingebroken, oftewel iedere 8 minuten. Dat is minder dan enkele jaren geleden toen werd er nog iedere 6 minuten ingebroken. Deze daling is het resultaat van een betere beveiliging van woningen, door beter hang- en sluitwerk maar ook doordat steeds meer woningen worden voorzien van een alarmsysteem.

 

Door te kiezen voor een gecertificeerde alarminstallatie van HRB-Beveiligingen geniet u van een goede nachtrust en kunt u met een gerust hart op vakantie of een dagje met de kinderen erop uit.

 

Voor uw alarmsysteem maken wij alleen gebruik van door het NCP (Nationaal Centrum voor Preventie)  goedgekeurde producten. Tijdens de installatie van uw alarmsysteem dragen wij grote zorg voor het secuur installeren van de componenten en de bekabeling, een gecertificeerde draadloze installatie is ook mogelijk. Bovendien zijn onze componenten ontworpen om zo weinig mogelijk in het oog te springen waardoor u ze nauwelijks zult opmerken in uw interieur.

 

Naast kwaliteit en design is gebruiksvriendelijkheid van het alarmsysteem natuurlijk een belangrijk item. U kunt het systeem niet alleen bedienen via een PIN-code op het bedieningspaneel of een afstandsbediening, maar ook eenvoudig via de app op uw smartphone. De app is zowel voor iOS als Android beschikbaar.

 

Wij zijn een NCP erkend BORG beveiligingsbedrijf waardoor wij een NCP/BORG opleveringsbewijs af mogen geven op uw alarminstallatie. Dit geldt als bewijs voor uw verzekeringsmaatschappij, waarmee u afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij korting kunt krijgen op uw verzekeringspremie.

 

Tegenwoordig komt het helaas ook heel vaak voor dat mensen te maken krijgen met woningbranden die voor veel te veel slachtoffers en schade zorgen. Jaarlijks krijgen 8000 woningen te maken met brand. Met onze apparatuur is het niet alleen mogelijk te detecteren tegen inbraak maar ook tegen brand zodat dit tijdig gesignaleerd wordt en door middel van de alarmcentrale direct de juiste actie wordt ondernomen..

HRB Beveiligingen, uw partner in beveiligingen.

Heeft u interesse in onze producten of diensten, neem dan snel contact op.