HRB Beveiligingen – beveiliging die staat als een huis


Wist u dat er in Nederland 175 keer per dag wordt ingebroken en dat verzekeringsmaatschappijen dagelijks 274 brandclaims ontvangen? Dit zijn getallen waar u wellicht van schrikt. Met een beveiligingsinstallatie van HRB Beveiligingen kunt u voorkomen slachtoffer te worden van inbraak en/of brand. Samen met u brengen onze specialisten uw woning en omgeving in kaart. Op basis van deze informatie en uw wensen, wordt een beveiligingssysteem samengesteld.

 

Specialist in beveiligingsinstallaties voor uw woning
HRB Beveiligingen heeft zich gespecialiseerd in technische beveiliging en bewaking. Voor particulieren bieden wij passende beveiligingsoplossingen op het gebied van:

 

 

Met oog voor kwaliteit en detail

Onze installaties worden geïnstalleerd door deskundig en gescreend personeel die in het bezit zijn van de benodigde kwalificering. Tijdens het installeren van uw systeem besteden wij grote zorg aan het secuur installeren van componenten en bekabeling (een draadloos systeem behoort ook tot de mogelijkheden). Daarnaast zijn onze componenten zodanig ontworpen dat ze zo weinig mogelijk in het oog te springen en u ze nauwelijks zult opmerken in uw interieur.


Wij maken alleen gebruik van door het NCP (Nationaal Centrum voor Preventie)  goedgekeurde producten. Wij zijn wij een NCP erkend BORG beveiligingsbedrijf hierdoor mogen wij een NCP/BORG opleveringsbewijs af geven op uw installatie. Dit geldt als bewijs voor uw verzekeringsmaatschappij, waarmee u afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij korting kunt krijgen op uw verzekeringspremie.

 

HRB Beveiligingen biedt u beveiliging die staat als een huis.