HRB Beveiligingen – zeker van uw zaak


Elk pand en elk bedrijf is anders en daarmee verschillen ook de wensen en eisen als het gaat om beveiliging. Onze adviseurs brengen uw beveiligingsvraag in kaart en vertalen dit naar een concreet beveiligingsplan op maat. Een goed uitgewerkt plan voor de beveiliging van uw bedrijf is specialistenwerk. Bedrijven en organisaties kiezen daarom steeds vaker voor HRB Beveiligingen.

 

Specialist in technische bedrijfsbeveiliging en bewaking
HRB Beveiligingen heeft zich gespecialiseerd in technische bedrijfsbeveiliging en bewaking. Voor bedrijven en organisaties bieden wij passende beveiligingsoplossingen op het gebied van:

 

 

Kennis van (beveiligings)zaken

Voor de door ons geïnstalleerde beveiligingssystemen maken wij alleen gebruik van door het NCP (Nationaal Centrum voor Preventie)  goedgekeurde producten. Hierdoor heeft u de garantie dat de gebruikte producten van optimale kwaliteit zijn.
Daarnaast zijn wij een NCP erkend BORG beveiligingsbedrijf en beschikken wij over deskundig en gescreend personeel. Waardoor wij een NCP/BORG opleveringsbewijs af mogen geven op uw installatie. Dit geldt als bewijs voor uw verzekeringsmaatschappij, waarmee u afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij korting kunt krijgen op uw verzekeringspremie.

 

Daarom bent u met een beveiligingsinstallatie van HRB Beveiligingen zeker van uw zaak.