Inbraakbeveiliging

In Nederland wordt iedere zes minuten ergens ingebroken, mede hierdoor leven we helaas in een tijd waarin u uw bedrijfspand niet onbeveiligd achter kan laten. Een op uw pand afgestemde alarminstallatie, officieel een inbraakdetectiesysteem genoemd,  vormt de eerste stap bij de beveiliging van uw bedrijf of instelling.

 

De ongewenste aanwezigheid van personen wordt door detectoren, contacten en sensoren gesignaleerd en er wordt een melding doorgegeven aan de alarmcentrale ook wel meldkamer genoemd. De centralist zal de door u opgegeven alarmopvolgingsdienst of contactpersonen waarschuwen en indien nodig wordt de politie ingeschakeld.

 

Tijdens de installatie van uw alarmsysteem dragen wij grote zorg voor het secuur installeren van de componenten en de bekabeling. Daarnaast verliezen we ook de gebruiksvriendelijkheid niet uit het oog. Het systeem kan eenvoudig bediend worden middels het intoetsen van een PIN-code op het bedieningspaneel of door gebruik te maken van een afstandsbediening (proximity-key).

 

Voor uw alarmsysteem maken wij alleen gebruik van door het NCP (Nationaal Centrum voor Preventie)  goedgekeurde producten. Daarnaast zijn wij een NCP erkend BORG beveiligingsbedrijf waardoor wij een NCP/BORG opleveringsbewijs af mogen geven op uw alarminstallatie. Dit geldt als bewijs voor uw verzekeringsmaatschappij, waarmee u afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij korting kunt krijgen op uw verzekeringspremie.

 

Elk pand en elk bedrijf is anders en daarmee verschillen ook de wensen en eisen als het gaat om beveiliging. Afhankelijk van uw wensen kan uw alarminstallatie uitgebreid worden met bewakingscamera’s, een toegangscontrole- en/of branddetectiesysteem.

 

Wilt u meer informatie over onze alarminstallaties? Vul dan het contactformulier in of neem contact op met onze beveiliging specialisten via 045-5234785. Onze adviseurs helpen u graag verder.