Branddetectie

“112 daar red  je levens mee”, zo luidde enige jaren geleden de slogan van de alarmlijn 112. Ditzelfde geldt ook voor een betrouwbare brandmeldinstallatie, deze kan zowel voor personen als goederen een life-saver zijn.

 

Uw zorg voor een brandveilige omgeving is bij ons in vertrouwde handen. Wij leveren uit voorraad een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige en innovatieve brandmeldsystemen. Of het gaat om kleine of grote projecten, van losse detector tot complete netwerken ze voldoen allen aan de eisen en normen van de NEN2535 en de NEN2575.

 

HRB Beveiligingen is een NCP erkend branddetectiebedrijf, hierdoor zijn wij gecertificeerd om de volgende zaken voor u te verzorgen:
Opstellen van een Programma van Eisen (PvE)
Projecteren van brandmeldsystemen
Installeren van brandmeldsystemen
Onderhouden van brandmeldsystemen

 

Er zijn veel factoren die bij de uiteindelijke inrichting van het brandmeldsysteem in een gebouw een rol spelen. Daarnaast is de markt van brandmeldsystemen sterk in beweging. Bovendien stelt de overheid stringente eisen en let zij sterk op naleving en handhaving van deze regelgeving, die overigens ook steeds verder wordt aangescherpt.  Wij zijn thuis in deze complexe wetgeving en kunnen u daarom van het juiste advies voorzien.

 

Wilt u meer informatie over branddetectie? Vul dan het contactformulier in of neem contact op met onze beveiliging specialisten via 045-5234785. Onze adviseurs helpen u graag verder.