Camerabewaking

Bewakingscamera’s vormen extra ogen op plekken die niet goed te overzien zijn en op momenten dat niemand aanwezig is. Daarom worden naast een alarminstallatie (=inbraakdetectiesysteem) steeds vaker bewakingscamera’s ingezet bij de beveiliging van bedrijfspanden, scholen of winkels. 

 

Door gebruik te maken van camerabewaking worden ongenode gasten tijdig gesignaleerd, waardoor men diefstal en vandalisme hiermee kan voorkomen. Daarnaast kunnen klanten, bezoekers en personeel geobserveerd worden waardoor in geval van calamiteiten snel ingegrepen kan worden.

 

De techniek staat gelukkig niet stil, zo werken wij met HD-camera’s met speciale software om in verschillende weersomstandigheden goede beelden te genereren. De korrelige beelden van weleer behoren daarmee tot het verleden. Bovendien kunt u via internet actuele beelden overal ter wereld bekijken en oude beelden terugkijken. Ook via uw smartphone.

 

Virtuele Surveillance maakt beveiligen van uw bedrijf of bedrijventerrein op afstand mogelijk. Vanuit de goed beveiligde alarmcentrale van Intergarde kunnen onze centralisten proactief en/of bij een (alarm)melding direct meekijken wat er op dat moment in en rondom uw pand gebeurt. Dat heeft meerdere voordelen. Enerzijds kunnen criminele handelingen worden voorkomen doordat één van onze centralisten al een beveiligingsbeambte aanstuurt vóór er daadwerkelijk een inbraak plaatsvindt.  Daarnaast kan een centralist na het ontvangen van een alarmmelding meekijken met de camerabeelden en op deze wijze de alarmmelding verifiëren. De centralist weet dus direct of politie gewaarschuwd dient te worden of het een loze melding betreft die door een beveiligingsbeambte kan worden gereset.

 

Wij leveren, installeren en onderhouden complete camerasystemen volledig afgestemd op uw bedrijfspand, winkel, magazijn of kantoor. Uiteraard houden wij rekening met de wettelijke voorschriften inzake het beheer en opslag van camerabeelden.

 

Wilt u meer informatie over camerabewaking? Vul dan het contactformulier in of neem contact op met onze beveiliging specialisten via 045-5234785. Onze adviseurs helpen u graag verder.