Kluizen

Door inbraak en brand kunt u veel waardevolle zaken kwijt raken. Denk bijvoorbeeld aan dossiers, klantinformatie en andere cruciale data. Wanneer u  hier (tijdelijk) niet meer over beschikt kunt u uw werkzaamheden niet meer voort zetten. Met de nodige derving in omzet tot gevolg.

 

Door gebruik te maken van een gecertificeerd alarmsysteem in combinatie met een goedgekeurde kluis is uw bedrijfspand goed beveiligd en zijn uw waardevolle zaken en data veilig opgeslagen.

 

Waarom een kluis van HRB Beveiligingen?
Wij maken uitsluitend gebruik van goedgekeurde kluizen. Dit betekent dat deze kluizen zowel de brandwerende als inbraakwerende test met succes hebben doorstaan.

 

Brandwerende test:
Een kluis wordt 1 of 2 uur aan een temperatuur van 1000° C blootgesteld. Hierna volgt een val van 9 meter om een val van een etage na te bootsen. gedurende deze test, inclusief een natuurlijke afkoeling van ten minste 12 uur, mag de temperatuur in de kluis voor brandwerende documenten kluizen niet boven de 170° C komen en voor datakluizen niet boven de 50° C.

 

Inbraakwerende test:
De kluis wordt op een aantal manieren "aangevallen". Naarmate de kluis in deze test beter scoort krijgt deze een hogere  "indicatie-waardeberging". Deze geeft de waarde aan die in de kluis opgeborgen mag worden en door de verzekeraar vergoed wordt.
De normering geldt in een onbeveiligd, onbewaakt en onbewoond pand binnen de bebouwde kom. Zijn de randvoorwaarde bij u beter dan in deze normering dan kan de verzekerde waarde nog hoger uitvallen, echter alleen in overleg met uw verzekeraar.

 

Door onze kennis en goede service hebben wij een fijne en trouwe klantenkring opgebouwd, bestaande uit zorginstellingen, ziekenhuizen, overheidsinstellingen, banken en vele gerenommeerde bedrijven.

 

Wilt u meer informatie over kluizen?
Heeft u vragen over kluizen, de verzekeringsregels of het plaatsen en verankeren van een kluis?
Vul dan het contactformulier in of neem contact op met onze beveiliging specialisten via 045-5234785. Onze adviseurs helpen u graag verder.