Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem zorgt u ervoor dat alleen bevoegden toegang hebben tot (delen van) uw bedrijfspand. U heeft zicht op ingaande en uitgaande personen en welke ruimtes ze bezocht hebben en voor hoe lang. Op deze manier voorkomt u dat waardevolle goederen of vertrouwelijke informatie in de verkeerde handen vallen. Hiermee vergroot u de veiligheid van uw bezoekers, personeel en eigendommen.

 

Wanneer een persoon in bezit is van een geldige informatiedrager (kaart of sleutel) wordt deze door het toegangscontrolesysteem herkend. Afhankelijk van de autorisatie wordt al dan niet toegang verleend. Het gebruik van biometrische gegevens zoals vingerafdruk of een irisscan worden tegenwoordig ook steeds vaker toegepast. Uiteraard verhoogt de combinatie informatiedrager en biometrisch kenmerk het beveiligingsniveau.

 

Wij maken ontwerpen uw systeem op basis van uw wensen en situatie. Hiervoor maken wij een inventarisatie van de zwakke plekken en stellen vervolgens op basis hiervan een optimaal systeem samen. Wij zorgen vervolgens voor installatie, onderhoud en service van uw toegangscontrolesysteem.

 

Hiertoe hebben wij verschillende mogelijkheden in het pakket, zoals:

 

Wilt u weten hoe toegangscontrole ook in uw voordeel kan werken? Vul dan het contactformulier in of neem contact op met onze beveiliging specialisten via 045-5234785. Onze adviseurs helpen u graag verder.